Cafeterian med bästa tjejorna

Skulle till ridskolan idag och stå i cafeterian. Träffade massa folk som man inte träffat på ett...tag. Hur trevligt som helst, skulle stå med Bea och sen satt Agnes och Evelina där hela kvällen med, trevligt värre säger jag bara.
Skolan idag var inte ens chill. Vi gjorde absolut ingenting. Niorna hade sin avslutningskonsert, rätt bra endå :) Efter det slutade vi, typ en timme tidigare. Jag satt på skolan med Philip tills kvart i tre för han skulle iväg och görra med sin farsa duvet.
Förbered er på att jag kanske får en ny header snart, haha. Philip håller på att göra den nu och jadu tommy vem vet hur det kommer bli, lol.



Inte jag som tagit bilden men orka inte länka bloggen


På torsdag ska jag rida. Första gången på sex veckor, najs värre. Hoppas bara att knäet håller. Nu ska jag typ sova eller nåt sånt, så natti.

Två små moppebögar...

När jag kom hem idag så fikade jag, var ute och gick, åt middag och sen burnade jag till Ida med moppen :D Har aldrig fått köra den förut eftersom den står här hos pappa (har ju inte kortet än -.-) men det finns ju mycket poliser i skogen också så jag körde till Ida. Mysigt värre som vanligt :) Idas moppe är inte ens fet. Om jag haft en crossmoppe hade jag lätt haft den, assnygg i verkligheten!



Sen kommer jag med min lilla söta :)



Haha vet att det ser ut att vara precis tvärtom, att min är stor och biff men man måste jämföra i verkligheten, haha.

Bild från blocket.se

lOl, det är alltid lätt att göra en rubrik på tre bokstäver/siffror 101

Sitter och lyssnar på en smått oseriös låt, nivet.



Varit hos mormor och morfar idag. Tränat. Inte så mycket mer, sett på tv. Varit med Philip ett tag. Nivet. Nu har jag fått ett nytt blogguppdrag btw, att fixa josses blogg. Nice ;) Har ju gjort hennes blogg förut, men den gamla. Och inte den designen som hon har nu utan en annan. Och beas blogg och agnes blogg :)

Före - Efter



Före



Efter

Ida har farit

Ida kom hit igår och vi chilla sönder. Seriöst vad längsen vi var med varann, måste bli mindre glest mellan gångerna! Vi hade det jättemysigt, låg och pratade till typ fyra om allt som hänt, oron kom ut och allt brast en gång men det är ju ida så det skit man i :) Hon lämnade en stor chokladask som vi började på igår.. jag försökte få henne att ta med sig den men icke, så nu ska vi se om det är någon som vill ha den för det går inte att jag sitter och äter hela själv, åh nej åh nej! :o



Fick lust att redigera bilder, något annorlunda som jag aldrig gjort blandat med nåt gammalt. Lyssnade på psychosocial så det fick bli så.

I'm a Beliver

Eller kanske egentligen inte, men låten är skön chill ;)

Satt och gjorde chilllistan igårnatt, sen på morgonen (några timmar senare) så var den borta! OH MEN DU vad förbannad jag var! Men nu när jag går in och kollar så är den tillbaks :D Bara gamla diggarlåtar, chiiiiill.




Idag ska vi fiska med klassen. Utepedagogik dag. 52 stycken på fiske. Hur många kommer verkligen fiska? Inte många, den här dagen kommer bli sjukt chill känner jag på mig. Och ja, man ska lita på min magkänsla :) Vi kommer sitta och fika och steka i regnet heeeela dagen, puuuuuss :)

chill

Allt är ganksa chill ändå tyck ja. har städat superfint, helgen har vart rätt chill. Om man som outsider från min liv kommer in i huset och tycker man att det luktar förjävligt, ja. Men det är ingen som egentligen tänker påd et längre för alla är så vana, fuck random pies som kommer in i huset och stör säger jag bara. Dom kan ju dra åt helvete, mmm. Men nu har jag kört igång diskmaskinen för det fanns inga drickbara glas, lol? Detskit man väl i tänkte jag men jag ångrade mig. Jag har dammsugat mitt rum och köket. Bäddat om mammas säng. Stängt av alla datorer som var på. Visst börjar det bli intressant att lyssna på om hur jag städar? Jag lyssnar på gamla låtar. Chill låtar. Från min chill lista på grooveshark. Det är chill det med. HÖRES.



De som fattar bilden är lika smarta som fanny sjödin.

Förjävligt

Rubriken beskriver precis allt,

Äntligen!

Suttit och beställt hem nya bågar på prov, ätnligen! Lär komma om några dagar :)


Blogglust på noll

Ja nu är det sådär fel stämning att blogga igen, helgen har vart riktigt keff. Inte precis som jag tänkt mig, men när brukar det bli så? Inte ofta så det var väl ändå väntat på nåt vis.

Ikväll får vi också se vad som händer, har typ noll aning egentligen. Jag ska inte börja tro massa saker utan ta mer saker som det kommer, då slipper man förväntningar.

Men iaf, den är veckan blir riktigt jävla chill. Ingen läxa, ja jag tänkte, och sen så är det. hehehehehhehe en chill vecka för duvet. Tänker inte skriva det här för då vet du, buuuuuuusigt.



Hollywood Undead - Lump Your Head

Förlåt för så många låtar den här veckan men jag har inte mycket annat att göra :)

Bilder

Sorry, blev inga bilder. Kanske ikväll när jag kommer hem istället.
Jadu tårtan.

För er som tänkte..

För er som tänkte att jag ska tänka ikväll, jag är less på det. Jag ska inte tänka ikväll, ikväll ska jag ha det grymt med mina bästa brudar och inte tänka alls. Puss, kommer snart bilder på något.

Judas - Lady GaGa

Jag har fastnat lite för den här låten, inte riktigt min stil egentligen men jag gillar den ändå :)


Baka en kaka

Orkade inte blogga mer igår, jag tänkte men somnade klockan tio på soffan ute hos mig och halv elva när jag vaknade bytte jag till sängen :) Men vi for iaf och kollade på en moppe igår, jag och pappa. En tgb jetfighter -06. Snygg modell tycker jag men den kostade för mycket för att ha gått runt 850 mil, stort behov att att byta bakhjulet och batteriet. Så det blir nog inte den, vi ska kolla på en annan likadan i Järved istället :)

Nu bakar jag en kaka. Spurtade hem från farmor och farfar halv åtta för att inte behöva ringa Gunnar alltför sent. Det blir pinsamt då.. Så nu håller jag på att baka en kaka, det går redan åt helvete. Formen läker. Jävla form med löstagbar kant. Fy skäms.

Röntgen av knäet

Det var nog första gången jag röntgade mig. Vad jag minns iaf. Pappa ringde imorse på so:n och sa att jag fått en tid på sjukhuset klockan två för att kolla knäet, så for från skolan kvart i typ. När tittade han lite, skickade en remiss till röntgen och sen fick jag gå upp till det "stora sjukhuset". Där tog dom några bilder men som tur var så visade dom inget. Jag hoppas att det är rätt, att det inte är något fel på nåt korsband eller nåt sånt. Ska boka tid hos sjukgymnast så ser vi vad som händer.

En tanke slog mig nyss, tänk att se den här låten live! :D



Det skulle ju vara jättekul, haha :)

Tommyyyyyyyyyyyyyyyyy

Jadu tommy, bättre har jag inte för mig. För jag orkar inte hockey.


<3

Amanda, vad skulle jag gjort utan dig? <3

Kryckor nästa?

Drygt värre, kan hända att jag får hoppa omkring på kryckor. Inte säkert men jag ska på sjukhuset nån gång i veckan tror jag. Känns förjävligt rent ut sagt. Sitter nu och försöker kyla ner skiten. Eftersom jag ändå inte kan göra nåt annat laddar jag in bilder från kameran på datorn. Blir kanske lite redigering efter läxan också.



moppeeeeeee

Helveteee

Knäet är åt helvete. Igen. Nu värre än nånsin. Kul.

I'm sorry mamma..

..men nej, jag orkar inte plugga tyskaglosorna tills imorrn. Synd att du dampar så hårt när jag säger att jag vill börja svenskengelska, då hade inte det vart så kört :)

Men jag har varit jätteduktig, jag har tränat på engelska glosorna och gjort klart Robinson Kruse till svenskan. Drygt värre men nu är jag klar och den ska in nästa vecka nån gång. Gjorde tom dom fem vg/mvg uppgifterna, de ni :)

Var förbannad när jag kom hem idag för bussen dryga med att börja åka från hamngatan igen. Så jag missade den. Jättekul, kom hem halv sex och då var jag så hungrig så jag höll på att dö bokstavligen. Men nu känns det bättre, när jag är klar med dagens arbete ;)

Nej nu ska jag gå ut och fota/köra moppe eller båda delarna. Får se vad jag gör. Kanske bloggar senare, pusshej

Oh, vilken underbar dag

Första jag ser när jag kollar ut genom mitt fönster.



Screaming Bloody Murder - Sum41

Ikväll lärde papa mig att köra hans gamla gamla gamla suzuki moppe med gittig växel så nu är jag prostyle :D körde och hälsade på min älskade farmor och farfar, dom är så söta.

Sjukt bra låt btw, lyssna gärna. Bara att klicka här under förfan :)


till pappa

far till pappa alldeles strax. Kommer vara där hela veckan för mamma är borta nånstans på  nån kurs. Tråkigt värre, men det var typ tre veckor sen jag var där sist så jag ska väl i klaga, dessutom kommer jag tilbaka på fredag efter skolan.

Inte så många som varit i vårat hus hos pappa eller ens vet vart det är så jag tror jag ska göra en slags husvisning genom bilder på bloggen imorrn. Fråga inte varför, känns kul bara :)

Har vart ledig idag för det operation syskonskola, hur najs som helst. Det har vart typ 19 grader i skuggan idag också, jag kände inte alls för nån värme så jag la mig på golvet utanför mitt rum, där är det askallt. Har vart med philip hela dan också. Det är väl vad jag gjort.



Det här är vad jag höll på med i 2,5 timme igår för att få vara ledig idag.

grooveshark görr

Ja, nya spotify är för snåla jävlar. Som min mamma. Och jag har inte råd själv så får väl göra det bästa av saken. Ida tipsade mig om ett program online som heter grooveshark som är en konkurrent till spotify, på samma villkor som gamla spotify var som jag förstår det. Kör väl på det när mina timmar tar slut på spotify. Så nu har jag suttit och lagt till några låtar i två spellistor, funkar ganska bra ändå. Inte så jättesvårt men ganska segt.




1. Här sparas spellistorna som man skapar. Man lägger till låtar som på samma sätt som spotify, drar låtar till den lista man vill ha dom i. Jag vet inte om ni ser det men på plustecknet uppe i det högra hörnet av bubblan så är det ett plustecken, där gör man fler listor.

2. Alla låtar man lagt till i spellistan.

3. Låtarnas spelningsordning eller något sånt. Jag har inte riktigt förstått meningen med den där än men spelordningen blir inte automatiskt som man lägger låtarna i listan i bubbla två som på spotify iaf, utan den visas där nere. Där ser man också hur mycket som är kvar på låten, man kan hoppa till nästa/föregående låt och pausa/starta.

4. Olika radiokanaler. Jag provade att trycka på "Rap" och sitter för tillfället och lyssnar på den.

grooveshark?

Ett program som är som spotify, kommer upp ett inlägg om det senare ikväll :)

Loppis för klassresan och krattande för syskonskolan idag. Tråkigttråkigttråkigt. Men får iaf lite pengar till klassresan och ledigt imorrn fr syskonskolans skull. Chilla mer. Köpte en ascool mugg på våran egen loppis (lol) för en krona och råkade baxa några ljussaker, haha. Men får väl betala dom om jag kommer ihåg när vi far dit och hämtar alla saker som inte bllivit sålda. Men det är vad jag gjort idag.



Såhär såg dom ut, najs eller hur? Var tvunget att köpa dom, haha :) Det är en tredje till höger men den är så ful så den får inte vara med.

jättetrevliga presenter

jag och fanny köpte jättetrevliga presenter idag. en **** till amanda och en ******** till fia och *** ** ***** till båda dom och jag köpte en ********* till philip, finfint eller hur? :)

Köpte en rosa rutig skjorta till mig på bikbok och hårfärg på hm, färgar troligtis imorrn :)

Nu ska jag frhoppningsvis gå och ta snart, hårdrock.

stan idag

idag ska jag och fanny till stan. i ska köpa presenter till våra kära vänner konfirmanderna. det blir jättefint, kan inte skria vad vvi ska köpa för då kommer dom få reda på det, jag et att dom läser det här......... Fanny tog moppekortet i onsdags så hon skjutsar mig, grymt ;)

Var ute och fotade för nån dag sen, på bilderna med automatiska inställningar ser man verkligen att kameran hade typ 5 % ström kvar så dom skit man väl i. Slutade med att jag fick köra MF ist för AF, såg ju ut som crap annars, haha.

Hade sigma 70-300 och en DÖRR närbildslins +2. På sista bilden utan linsen.





Enda bilden som blev ganska bra med AF :)



hårdrock hörs hej, ikväll blir det hos manne med amanda, manne och philip. amanda och mann1 firar två månader, grattis! ♥

alla är förbannade

tror jag ska börja blogga igen, har inte orkat på jättelänge nu. det har hänt ganska mycket men jag orkar inte skriva allt för jag skriver på mobilen. men jag har iaf bytt rum med mamma, så nu bor jag äntligen nere :)
amanda och fanny har vart förbannade för att jag inte bloggat så jag är så trevlig så jag bloggar nu. det var nåt görr möte på skolan halv sju ikväll. astråkigt, våran grupp är verkligen kbry gruppen, vi behöver inte göra något typ. vi ska arrangera niornas avslutningsmiddag. kul? haha, nej. jag och amanda jagade och våldtog fanny efteråt. tappade mina nycklar och hittar dom inteinte. sen drog amanda hem till mig och vi satt oxh gitta och möblerade om lite hörnere. sen gick vi till fanny och blev skrämda av jens och matte som gömt sig där. och nu har jag snart kramp i händerna så nu skiter jag i det här, imorrn kommer iaf agnesbejb hit. kommer bli mys :)

RSS 2.0