i am gay

idag var en konstig dag för att wille hade skumparty. Siv dampa som vanligt hin had säkert pms. sen drog vi till wills på lunch. Philip åt råa hamburgare.

ni måste ju veta

här är äntligen en bild på mig som rödhårig ;)



inte världens skarpaste men jag har inte pallat ladda min kamera ^^

med amända :)

var med amända igår, asmysigt! Gick hem till henne på kvällen, vet inte vilken tid, typ fem. vi satt och pratade om en massa, bejövdes verkligen. sen kändes allt mycket bättre, asum :) sen skjutsade hennes pappa oss till thai house, jag hade aldrig ätit där förut faktiskt. asgod mat ju. sen satt vi där och snacka tills gubben som jobbade där sa något till oss som vi inte hörde, men det lät som att han sa att vi skulle gå :p så då gick vi hem till amanda. vi satt och chilla där sen gick vi till philip aka. mig. där kom manne också och vi chillade ännu hårdare, såg typ nån film och så. runt halv ett kom philip och en halvtimme efter det var manne tvungen att dra. men det var myys:)

vi gick hem igen efter att vi fått ett sms runt halv fyra av amandas pappa att vi borde gå hem ,hehe. sen sov vi till tolv idag :D

alltså amanda, du ska hjälpa mig och inte bara skratta åt mig, fu!!!!!!!!!!



finaste amääända :)

helvete

orolig som jag vet inte vad, jag vet inte vart jag tar vägen. nu är det bara att vänta och se

måste bara säga, tack amanda och emelie för allt. ♥

jag älskar dig

chill dag

råkade inte vara på skolan så mycket idag. tog mig friheten till nån timme mer rast än vi egentligen hade bara för att... jag palla inteeeee. skolan är re.

nämen, nu ska vi inte prata så ont om skolan. kände mig ganska totalt mycket opepp att fara till pappa dirr efter skolan idag. bara för att mamma inte vågar ha mig hemma när hon jobbar natt, fu. satt och väntade i en halvtimme men det kom ingen taxi. orkade inte ringa heller för jag struntar faktiskt i om jag missar bussen, då kanske jag kunnat stanna. men mamma kom i full fart och hämtade mig, missade bussen med typ två sekunder, så jävla typiskt. så då fick jag åka med en flyförbannad mamma till vägen in till banafjäl där pappa hämtade mig.

pappa: vad har du gjort i pannan?
jag: eeeeh.................... jag ramlade... på gympan....
mamma: oj, vad ramlade du på?
jag: eehh.... jag vet inte... golvet...
mamma: du har nämligen två fina märken där.
jag: jag vet............

eheheheheheheh

inga bilder än men.. imorrnkväll :)

inte gjort mycket idag, lodat runt på skolan som vanligt bara. sen blev det ju ridning också.

har nu nästan pluggat klart faktiskt, bara fyra frågor kvar på hemprovet. fett jävla drygt, blev så less att jag till slut blev oseriös. då vart jag tvungen att sluta, annars ig direkt *handen* ;)

ingen bild på mig, kommer imorrn, men ni kan ju få se vilka färger jag färgade med i varje fall :)



schwarzkopf mellanbrun och mörk mahogny

lose yourself




ta ingenting för givet

men lols

efters kolan idag drog jag och philip till willys. vi köpt hårfärg, hähä. är nuförtiden mörkröd typ, färgen blev asbra (tacka för hjälpen amanda :D) synd bara att jag själv inte tycker att jag passar så jättebra i det :/ bild kommer nog imorrn :)

Sen kom amanda blomqvist hit, sjukt saknad ju :D Vi chillade och hade en asum time as usual :)

jappjapp

ja det här är min nya blogg då, gjorde en ny nu när bea frågade om hur jag skulle göra. "gammal" blogg, www.konjis.blogg.se. splittrade dom eftersom mitt liv är lite splittrat, på konjis.blogg.se kommer jag skriva om ridningen och hästarna och här kommer jag skriva om allt annat möjligt.

googlade fram nån random pie design så klaga inte, fixar när jag orkar.

ciao.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0