det finns fortfarande tårar kvar, för dig ❤
jagsaknardig,

väääärmeee

amanda väckte mig med ett sms imorse om att det var 30+ i solen. då kom hon till mig och vi satt och stekte i typ en och en halv timme, tills ett. inte ens varmt. det är inte okej att det är snö kvar och vi har gått runt i shorts och linne/t-shirt hela dan. sen smsa iaf philip och fråga om vi skulle hänka coop. det gjorde vi, fast vi gick till willys. sen gick vi hem till mig och stöka till i mitt rum så nu ser det förjävligt ut. fick iaf hjälp av stora starka philip (ingela citat <3<3<3<3<3<3<3) att bära ner två hyllor ner i källaren. sen lekte vi lite med lite görr, haha. efter middan gick vi och gjorde en paj och "sagga på" (HAHA) som min mamma säger när man ligger och chillar, hos amanda. vi såg en asläskig film som hette house of the devil. dog helt seriöst. sen görra vi lite och buzzZa med amanda. nu ska jag lägga mig och se den här filmen, himlen är oskyldigt blå. den är asuuuuum :)



puss på alla små troll

duvetat

vart ute och chillat med amanda och philip hela kvällen. vi grillade, drog upp på taket, "for på gudstjänst" drog till amanda och kolla på barnprogram och nu ligger jag här i sängen igen. kom hem för ett tag sen och nu äre chill, ja.

asum dag

dagen tillbringades till mesta del med amanda och philip. vi hade det asbra. vi duvetade philip när amanda kom tillbaka från görret och sen cykla vi snabbt som fan till mann1. där vart det ganska duvetigt och herregud, har inte garvat så mycket på ettt tag. sen cykla vi ännu snabbare till skolan där vi satt och vänta på snill1. han kom och sen cykla vi till mig och färga hans hår rött, det blev faktiskt bra :) nu har alla dragit, jag har städat lite och nu ligger jag i sängen och väntar på att görr ska gå och lägga sig, hörs.

jag och amanda + hårfärg

haha idag ska jag och amanda färga willes hår. vilken färg vi vill. kommer bli kul, blir antagligen typ blått eller rött eller lila.... hehehe kommer bli supert :) Sen så sk vi handla massa saker på willys som vi ska äta ikväll. myyyys :)

l.o.l.



Gone too far and yeah I'm gone again,
It's gone on too long, tell you how it ends,

I'm sitting on the edge with my 2 best friends,
Ones a bottle of pills, ones a bottle of gin,
20 stories up, yeah I'm up at the top,
I'll polish off this bottle, now it's pushing me off,

Asphalt to me has never looked so soft,
I bet my momma found my letter, now shes calling the cops,
I gotta take this opportunity before I miss it,
'Cause now I hear the sirens and they're off in the distance,

Believe me when I tell you that I've been persistent,
'Cause I'm more scarred, more scarred than my wrist is,
I've been trying too long, with too dull of a knife,
But tonight I made sure that I sharpened it twice,

I never bought a suit piece for my life,
But when you go to meet god, you know you wanna look nice.
My legs are dangling off the edge,
The bottom of a bottle is my only friend,
I think I'll slit my wrists again and I'm gone, gone, gone, gone,
My legs are dangling off the edge,
A stomach full of pills didn't work again,
I'll put a bullet in my head and I'm gone, gone, gone, gone.
Hit the sky, there goes the light, no more sun, why's it always night?
When you can't sleep, well, you can't dream,
When you can't dream, well, whats life mean?
We feel a little pity, but don't empathize,
The old are getting older, watch a young man die,
A Mother and a Son and someone you know,
smile at each other and realise it don't

You don't know what happened to that kid you raised,
What happened to the Father, who swore he'd stay?
I didn't know 'cause you didn't say,
Now Momma feels guilt, now Momma feels pain,
When you were young, you never thought you'd die,
Found that you could but too scared to try,
You looked in the mirror and you said goodbye,

Climb to the roof and see if you could fly.

So if I survive, then I'll see you tomorrow, yeah I'll see you tomorrow.

kan man älska låten mer än såhär? :)♥





Bullet - Hollywood Undead



Texten förfan, älska låten :)

jag orkar inte

nej jag orkar ingenting. har nåt tyska skit (muntligt förhör) imorrn som jag inte pluggat ett skit till och inte orkar göra. vid den här tiden har jag förhoppningsvis ryckt upp mig lite och ätit middag, tränat, duschat och pluggat lite ändå. annars äre köRt. men ja, det ordnar sig väl.

Jag känner för att göra nåt sjukt. om jag vart hos mamma idag hade jag helt klart dragit ut inatt. men värt att göra det här ute i skogen, jag kan göra nåt annat istället. Och ja, det här är ett tidsinställt inlägg. back on track. kanske.



bild i repris

bloggtorka

har helt enkelt inte orkat bloggat nånting på ett tag nu. bloggar när jag har lust, det är så det brukar bli. orkar inte riktigt skriva nånting mer än det så jag kommer tillbaka när jag orkar. hörs hej.

lunch + oreo

nu har jag ätit båda oreo :(:(:(:(:( imorrn ska jag baxa hela jävla paketet och äta, HAH.

sitter och googlar runt just nu. kollar vilka som ska spela på gatufesten i s-vall och så. vi (jag, amanda och fanny) ska typ dit i sommar ist för till bollnäs , det blir najs. 

eva fyller år den 27 april så hon ska köpa en smörgåstårta och bjuda på då. det var det jag snappade upp från personalens snack nu :)

oreo :D

jag har med mig oreo idag!!! jag älskar oreo :D och josse har nån himla sepe saft som är sepe god :o



hehehehehehehehehehhehehehehhehehehe

lunch :D

äntligen lunch, ni fattar inte hur hungriga vi var. det kom ett fett lass med hö efter fikat nån gång så då staplade vi höbalar på ca 15-20 kg i en halvtimme. jag åt våfflor i en pepparkaksburk med exotisk hallonsylt i en jättestor burk, äppelsaft och en gratis kolles kolaboll från eva. josse åt tjockpannkaka inpressad i en burk, vatten, kolles boll från eva och bob's hallonsylt duvet. nu är det lite rodeo i ridhuset (nästan) så nu ska jag kolla på det. höres!! :)



skyller på mobilkameran för att maten ser så äcklig ut..;) (det var asgott)

50 meter silvertejp på fikat

hann aldrig blogga igår så jag kan göra det nu på fikat..;) sitter än en gång i cafeterian och nu har vi mockat och tagit ut ridskole respektive privathästarna. nu äter jag ett äpple, josse en bulle och personalen snackar om äktenskapsregler i pakistan.

igårkväll tejpade jag fast philip i en lyktstolpe med 50 meter silvertejp. det var ascoolt, han ba hängde.



lols :D

efter det där cyklade vi till coop konsum i själevad och tillbaka, ännu mer lol.

prao

ursäkta dåligt bloggande men jag har typ inte orkat och så, alla som bloggar förstår.

just nu sitter jag och josse i cafeterian i stallet. har ju prao här, vi kommer inte ens ha träningsverk i ryggen när veckan är slut. men det går bra, vi smörjer mest träns typ. om ni kollar på dom fyra första tränsen (förutom julia, 21)  på ponny och hästsidan så ser ni vad otroligt fina dom tränsen är. dränkte just camelias i läderbalsam, finfint.

jag kan säga att jag vart sjukt trött båda dagarna och somnat på lunchen, lol. men det skiter man väl i, ciao :)

förbannaste ja sett

ja, förbannaste ja sett. Ända sen igårkväll/natt då manne sa att jag skulle ladda ner lol så har jag och amanda försökt få det att funka. Hon for runt tre och efter det försökte jag i nån timme själv men det står bara att det är fel lösenord/användarnamn när jag ska logga in så....... nu skiter jag i det. Satt och spelade warrock i en timme efter det istället. (jag är sämsta ja sett på det)

Jag och amanda hade det najs igår, vi var asförbannade för att vi  var så förkylda. Vi var så förbannade så vi garvade åt allt, lol. Vi åt hur mycket som helst också, pizza b&j och chips och uuuusch vad mätta vi var. Till slut orkade vi inte vara vakna längre så vi gick och la oss halv ett (!) och låg och dryga en stund.

Idag har jag inte gjort mycket, gått runt i min op och snorat hela dan. Tur att det inte är skola imorrn för jag orkar inte duscha (hehehehehehehhhehehehhehehehehehehhee). Blir prao på ridskolan imorrn så då äre ändå ingen som bryr sig om mitt skabbiga hår under min fina mössa :)



Random pie bild på fölunge från i somras :)

Highwon - Från Hjärtat

Lyssnar sönder den här. Om man lyssnar på den en gång äre köRt, den sitter i huvet hur länge som helst. Tycker dock spotify versionen är bättre än den här men,



mmm

som ni ser faila headern men jag blev less på den gamla :) (kommentar till headern: det skit man väl i.)

förkylning på g

Jag tror jag håller på att bli förkyld, hostar och nyser om vartannat och har ont i halsen 24/7..:( Tråkigt tråkigt.

Imorrn vet jag inte riktigt hur det blir. Jag följer nog med pappa och bror till stan och hämta atta saker hos mamma och så och sen kanske jag ska vara med philip. Vet inte riktigt om jag ska åka hem med carmen runt fem eller om jag åker hemma med pappa och kalle efter hans träning, orkar inte bestämma det nu iaf. Måste kliva upp aptidigt imorrn så jag går nog och lägger mig snart tragiskt nog. Sitter och lyssnar på lite musik osv. nu. Om jag hade vart hos mamma hade jag kunnat lägga upp bilder från emofotograferingen jag gjorde för nån dag sen men alla dom bilderna är hos mamma så.., synd. Blir två bilder på Nova istället.





Ja juste, sen kommer bästa amanda på kvällen med :D Blir najs, hon ska hjälpa mig med en sak som jag inte skriver om här :)

Min familj är dessutom sämst på att slå vad, vi slog vad om hur matchen skulle sluta ikväll. Modo - Södertälje. Modo vann med 2-0. Pappa trodde att Södertälje skulle vinna med 4-1. Om han hade fel skulle han bjuda på rullar till middag imorrn. Om han hade rätt skulle han bjuda på pizza. (alltså rätt i att modo skulle förlora). Carmen trodde modo skulle förlora med 3-4. Om hon hade rätt skulle hon bjuda på ben&jerry imorrn. Om inte blev det piggelin. Jag trodde modo skulle vinna 2-1 utan förlängning. Om jag hade rätt skulle jag göra efterrätt ikväll. Om jag hade fel skulle jag också göra det...(?) Kalle trodde att modo skulle vinna 2-1 efter förlängning. Minns dock inte vad han skulle göra. Den som chansade rätt om hur matchen skulle sluta (eller chansade närmast) skulle dessutom få en hundrinjg, gissa vem som är 100 kr rikare? :D

Kort dag

Det blev en kort dag idag, tio i nio samlades vi på folkan för att se på I rymden finns inga känslor. Har sett den några gånger innan, den är bra. Bussen skulle komma och hämta oss kvart i elva men dom hade tydligen ingen chaufför så den kom inte förrän tjugo över elva. Kom tillbaka till skolan runt halv elva så då tyckte inte siv att det var någon idé att ha fler lektioner innan lunch som var tjugo i tolv. Vi fick inte gå och äta förrän tjugo i men halva klassen gick ändå, hej vi lyssnar alltid på siv :) Så vi hade bara två lektioner idag, matte och so.

Sen så hände det en sjukt äcklig sak efter lunch, philip kom med ett oöppnat mjölkpaket som gick ut för typ två månader sen. La det på golvet och sen gick manne dit och tryckte på det lite med foten, då öppnades det och det sprutade ut lite genomskinlig mjölk med klumpar i. Luktade fan och fyyyyyfan vad äckligt det var. Sen kom det nån annan idiot och klev på det mer så att det kom värsta feta klumparna också, höl seriöst på att spy. Uscha.

Hann inte blogga igår när jag kom hem från stallet, philip var hemma hos mig när jag kom hem och han lagade mat åt mig när jag duschade,  haha :D Sen var han här till typ tio och då renskrev jag svenskan och typ gick och la mig så jag orkade inte blogga då :)

lonely

Lonely, I'm so lonely

bokstavligt talat, så himla skönt :D mamma jobbar till tio igår, idag och imorrn så jag är hemma själv från när jag kommer hem tills dess, jag kan göra vaaaaad jag vill :)

aa iaf så kom philip hit efter skolan och skulle lämna min mobil. han var kvar till typ 20 i 8. vi chillade massa, städade ur ett av mina skåp osv. amanda kom runt sju också. hon var här till typ kvart i nio, sen dess har jag inte gjort mycket. städat lite och duschat.

nu sitter jag här och ska försöka renskriva min engelska spökhistoria, den är bäst. spårade ur efter första meningen där jag skrev att det handlade om en ninja, en samuraij och en astronaut. lol.

lodisarna på coop

lodisarna matilda, fäny och flisan var nyss på coop igen. lodis, svar ja. mend et är najs det, provade den nya glassen daim med päron, äckligt mmm. sen drack vi(jag) lite cola(fanta) och sen rullade vi iväg igen :) inte ens najs att man kan cykla nu ju, dessutom så laddade jag ner clinten innan vi for för jag har haft den i huvet hela dan så då lyssnade vi på den påväg dit, inte ens less på den nu. bra att man har hela american tragedy att lyssna på nudå :D

ÄNTLIGEEEEEEEEEN!! :'D

HOLLYWOOD UNDEADS ALBUM KOM UT IDAAAAAAG PÅ SPOTIFY :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D


mmm cykel mmm vår

oooh, jag tror jag ska ta och ta ut min cykel :D igår när jag gick till amanda insåg jag hur underbart väder det är ute, det luktar såhär vårigt. och det är ingen snö på vägen längre, fattar ni hur glad jag är? därför ska jag gå och ta fram min älskade cykel och min duvetiga vårjacka och sen ska jag cykla runt med mina wesc hörlurar i hela stan, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey.




älskade, vackra cykel :D:D:D:D:D:D:D:D
(korgen, plingan och pakethållaren är det bästa)

det var najs hos amanda igår, vi var hos hennes riak farsa :) hitta en stämpel där det stod "ATTESTERAS:" på som jag stämplade hava min vänsterarm med, lol.

cya, nån kanske ser mig och min cykel :D

amanda ikväll

ska till amanda ikväll, bli rnajs. hennes pappa är inte hemma så vi får huset för oss själva :)))

nu ska jag lägga upp lite bilder från igårkväll, det var sjukt kul hela kvällen, loveya chejor :D



fanny och jag gjorde pizzan :D


mmm ost



titta vad fiiiiin den blev, jag skrev ffs :D



Allas vår älskade flisan är beredd :)

godmorgon godmorgon, i kör

idag efter skolan är det ganska mmycket pågång så jag bloggar nu istället.

har äntligen fått gratis sms, jag skrev slut på alla på tre veckor, 5000 på tre veckor, kul liv i fjälls duvet. sen hade jag 2500 jag bara kunde skicka till telia. det var typ 1500 av dom kvar också så det blev ju typ 6000 sms på en månad, haha :)

igår var amanda och handlade ingredienser til tårtan och pizzan som vi ska göra ikväll, det kommer bli asnajs! ska komma ihåg att ta med kameran så då blir det förhoppningsvis bilder imorrn, har ganska mycket att göra då också men jag ska nog hinna ett inlägg med bilder iaf :)

klev upp tidigare imorse och duschade, jag gillar faktiskt att duscha på morgonen. nu när håret är så kort så torkar det ju ganska fort också.



google bild duvet

RSS 2.0