dåligt fint :)




fem månader <3

arbete

inte bloggat så mycket egentligen bara pga att jag inte orkar, nuförtiden brukar jag nöja mig med att läsa alla andras bloggar. men nu, såfort jag träffar någon så skäller dom på mig för att jag inte gör det så jag skriver ett snabbt inlägg nu medan jag väntar på att amanda ska svara.

runt tolv har jag och amanda bestämt träff, vi ska ut och gå. jag är körd, amanda går nå jävulskt fort så jag kommer bli tvungen att springa bredvid henne. inte helt fel det heller, förutom att det kommer göra 467()_534@5 ont i knäet :)

jaja, på midsommar var jag iaf med philips familj i deras stuga. vi åt, åt och åt och jisses vad mätt jag var :)

deni, höres

Bio med girlsN

Bio med mina flickor ikväll, Amanda och Fanny. Fetnajs var det. Vi och baksmällan 2, mendu. Den var kung , sen gick vi till max och åt. Jag åt inget men tattade av dom, IHIHIHI.



Kung film, helt kklart värd att se. Skrattade så vi började gråta och alla blev förbannad på oss.

möte

möte med flickorna om vad vi ska göra på midsommar, spårade ur så nu sitter vi än en gång och kollar på allas våran Easy A, den filmen är KUNG. alla måste se den. annars vet ni vad som händer.

innan färgade sötflisan mitt hår, blondering ftw. just nu ser det förjävligt ut. (inte ditt fel gumman!). men mamma ska få färga om det typ nån mörkblond färg eller nåt för att få bort det gula på söndag, så det blir säkert bra.

pusshej!

partyparty

mamma och hennes tanter ska käka ost och dricka vin ;)



och jag har klippt mig, ska färga håret sen :)

duvet

fett, köpte torkade jordgubbar + äpplen för 48 kr! yaaaaay :D ska på bio med fanny och amanda på lördag (vet dock inte hur det ska gå eftersom jag är så fattig.......) så jag ska spara det tills dess, yaaaaay.

vet inte vad jag ska göra resten av kvällen, sitta och gitta typ. nu sitter jag och kollar på south park, chill det med.

Sommarvärme

Inte orkat blogga på riktigt länge, ledsen för det. Kanske blir bättre nu det vet man aldrig :)

Idag har jag legat och stek i lite mer än en timme, då blev det så lökigt så jag gick in och städade lite, sen tog jag fram kameran och gick ut och fotade lite. Det var ett tag sen, av ca 100 bilder blev jag nöjd med ungefär 2-3. Kan lägga upp två av dom, de är oredigerade och tagna i mf läge.





Den övre gillr jag mest, bra skärpa och ljus och allt :)

Snart ska jag gå och äta lunch, chilla, träna, duscha sen kanske jag och amanda går och kollar på philips match på ip, annars går jag väl själv eller nåt :)

die mothafuckaaaaaaaaaaaa

hehehehehehehhehehehehhehee ny bloggdesign wohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa by philip

Regn och funderingar

Herregud vad det ska regna. Igår påväg hem från stallet regnade och åskade det. Men åska är lite ysigt ändå. Om man inte rider eller inte har med hästar som är rädda för åska att göra. Och den inte är för nära. Eller förstör nånting. Då är det okej :)

Har hört ofta att man lättare får cancer av mobiler pga strålningen eller något sådant. Nu imorse på nyheterna sa dom att det inte var säkert att det är sant. Vad tror ni? Jag har hört att om man har mobilen i bh:n som många har så kan man få bröstcancer, också värt att kolla upp. Morgonens fundering nummer 1.

Nummer 2 är om naturgodis ska vara så himla mycket nyttigare än vanligt godis. Jag är inte säker, jag menar på många är det ju "yoghurt" utan på och de är hur söta som helst. Men ja, de är goda i varje fall. Jag tycker mer om naturgodis än vanligt godis (oftast) så det är nog egentligen saksamma vad man tar.

Nej nu ska jag inte skriva om min morgon också, då orkar ni inte läsa mer så pusshej! :)



En ögonblicksbild Ida tog med min kamera förra året, tycker den är najs jag ja ;)

RSS 2.0